آماج ایران

به نام خدای شاخه های مقاوم زیتون

آماج ایران

به نام خدای شاخه های مقاوم زیتون

آماج ایران

....به نام خدای شاخه های مقاوم زیتون....
هدف از ایجاد سایت شناختن ایران عظیم و ارجمند است که در درازنای تاریخ خود افتخارات بزرگی را در یادها به ثبت رسانده است.ایران را ابتدا باید بشناسیم و آن را دوست بداریم تا بتوانیم آن را آنگونه که شایسته است به دیگران بشناسانیم .
پس می توان با مطالعه ی تاریخ عظیم ایران درباره وطن خود و گذشته اش بیشتر بدانیم و آن را به دیگر مردمان بشناسانیم.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
  • ۱۱ بهمن ۹۹، ۱۰:۳۴ - s
    👌👌
  • ۳۰ دی ۹۹، ۲۳:۰۴ - Asra
    عالی

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

{سید محمد حسین طباطبائی}

سید محمدحسین طباطبایی(۱۲۸۱۱۳۶۰ش) مشهور به علامه طباطبایی مفسر، فلیسوف، اصولی، فقیه، عارف و اسلام‌شناس. وی از عالمان تأثیرگذار شیعه در فضای فکری و مذهبی ایران در قرن ۱۴ش بود. او نویسنده تفسیر المیزان و کتاب‌های فلسفی بدایة الحکمة، نهایة الحکمة و اصول فلسفه و روش رئالیسم است.

علامه طباطبایی در حوزه علمیه قم به جای اشتغال به فقه و اصول، درس تفسیر قرآن و فلسفه برقرار کرد. این کار او موجب رونق دانش تفسیر در حوزه علمیه قم شد. روش تفسیری او تفسیر قرآن به قرآن بود. در دوران تعطیلی درس فلسفه، با برقراری جلسات هفتگی با شاگردان خاص خود تدریس مبانی فلسفی ملاصدرا و حکمت متعالیه را ادامه داد. بسیاری از مدرسان بعدی فلسفه در حوزه علمیه قم شاگردان او بودند.

شاگردان او همچون شهید مطهری، شهید بهشتی، مصباح یزدی و جوادی آملی را می‌توان جزو مؤثرترین و معروف‌ترین روحانیان شیعه در ایران در چهار دهه پایانی قرن ۱۴ش دانست. نشست‌های علمی او با هانری کربن فیلسوف و شیعه‌شناس فرانسوی زمینه‌ساز معرفی تشیع به اروپاییان شد.

برخی از آثار علامه طباطبائی :

  1. تفسیر المیزان
  2. اصول فلسفه و روش رئالیسم
  3. شیعه در اسلام
  4. سنن النبی (ص 

سید محمدحسین بهجت تبریزی، شاعر نامدار ایرانی در 11 دی ماه سال 1285 در خانواده ای اهل ادب در روستای خُشگِناب بستان‌آباد شهر تبریز به دنیا آمد. نام پدر او حاج میرآقا خشکنابی و مادر او خانم ننه نام داشت. پدر شهریار، در تبریز وکیل و اهل ادب و مادرش خانه دار بود.محمدحسین تحصیلات کلاسیک خود را در مدرسه متحده و سیکل را در مدرسه فردوسی تبریز به پایان رساند و در سال 1300 برای ادامه تحصیل راهی تهران شد و در تهران تحصیلات متوسطه را در دارالفنون گذراند  و سپس در سال 1303 شمسی وارد مدرسه طب شد.

شهریار شاعری مومن و مسلمان بود. از خصوصیات اخلاقی او می توان به مهمان دوستی و مهمان نوازی او اشاره نمود. او فردی حساس، فروتن و درویش مسلک بود. شهریار روح بسیار حساسی دارد. او سنگ صبور غمهای نوع انسان است.اشعار شهریار تجلی دردهای بشری است 

برخی عناوین اشعار شهریار:

- حیدربابا (به زبان آذری)

- سهندیه (به زبان آذری)

- علی ای همای رحمت

- علی و شب

- دو مرغ بهشتی

- افسانه شب در 1624 بیت، که مفصل ترین مثنوی شهریار است.

 

.